Pojawił się nowy filmik z Laurą na blogu Rafała Mroczke, oto link: http://www.rafalmroczek.pl/laura-taka-ja-zapamietam/
Jutro wrzuce do ściągniecia w dziale download
Filmik dodany. Zapraszam do działu download
Chciałem napisać ów post w dziale "Media", ale jak dla mnie te brukowce to nie media. Otóż wczoraj na pudelku pojawiła się taka oto informacja:
Laura Samojłowicz i Magdalena Cielecka
Kompletne bzdury... A moją irytację najbardziej wzbudził ten tekst:
Jak myślicie, czy "koleżanka" może okazać się samą Laurą?
Straszna manipulacja czytelnikiem sugerująca, że Laura rozsiewa te teksty o Cieleckiej. Tym bardziej, że owa wiadomość zaczyna się od zdania:
Zdaniem pracownikow ekipy serialu M jak miłość
Ta... Tak uogólniać to moze każdy... Zero konkretów o zródle informacji. Ja tez napisze, że zdaniem pracowników ekipy M jak Miłość jestem największym fanem. I co dacie rade zweryfikowac prawdziwość tego zdania które napisałem o sobie? Otóż nie. Wiec takie uogólnianie to typowy chwyt tego typu portali na wyssane z palca informacje.
I parafrazując pudelka: jak myslicie czy tą ekipą M jak Miłosc moze okazać się sam pudelek?
Załosny portal...
A dziś na efakt.pl pojawiło się cos takiego:
Cielecka i Samojłowicz wreszcie się pogodziły
Takze jak widzice zupełnie wykluczające się informacja ta z pudelka i efakt.pl... Dlatego kazdą plotkę traktujcie z przymruzeniem oka i nie dawajcie wiary we wszsytko co czytacie...
Sorrki za post pod postem, ale chciałem by ta informacja była oddzielna.
Ostatnio edytowany przez Thiago (2010-03-23 19:29:30)
Spoko, nic się nie stało
A co do tych wszystkich wiadomości na 'Pudelkach" i podobnych stronach, to w ogóle nie zwracam na nie uwagi. Pracujący tam ludzie jak dla mnie są niepoważni i żerują na głupocie ludzi, którzy to czytają i wierzą w każde słówko.

FanLaury napisał:
A co do tych wszystkich wiadomości na 'Pudelkach" i podobnych stronach, to w ogóle nie zwracam na nie uwagi. Pracujący tam ludzie jak dla mnie są niepoważni i żerują na głupocie ludzi, którzy to czytają i wierzą w każde słówko.
Zgadzam się w 100%. Hieny...
W każdym razie na pewno nie będę juz podawał info o Laurze z tego typu portali. Chciałem tylko pokazać na przykładzie tych dwóch nawzajem wykluczających sie "informacji" jak działają owe portale.
Kolejny, juz zapewne ostatni filmik z udziałem Laury Samojłowicz ukazał się na blogu Rafała Mroczka. Znajdziecie go pod tym linkiem: http://www.rafalmroczek.pl/time-to-say-goodbye/.
Ów filmik jest też dostępny do ściągnięcia w dziale download Tutaj
Lubię Laurę za to, że nie jest sztuczna, że nie ukrywa swoich emocji (np.: gdy śpiewała piosenkę "This is the life"). Za to,że pomimo sławy została sobą, nie robi z siebie wielkiej gwiazdy...ma prawdziwy talent. No i jest Kochana