Więc najlepiej nie czytać. Anty-fani istnieją odkąd istnieją fani. W sumie to nie wydaje mi się, żeby istniała postać, która nie ma przeciwników. Po prostu trzeba się pogodzić z ich istnieniem i już.
I to jest problem
Odkąd rozpoczęła się moja słabość do Laury staram się jak najwięcej dowiedzieć o Niej. Do przedstawionych przez Was wczesniejszych informacji dodam pewien projekt, w którym Laura wystapiła. Chodzi mianowicie o krótkometrazową komedię "Wódeczka i panienki" w której Laura zagrała dość nietypową rolę w porównaniu do dotychczasowych. W filmie tym wystapiła m.in u boku Miśka Koterskiego i Barbary Bursztynowicz. Można go oglądnąć na stronie http://www.wodeczkaipanienki.com/. Aby to zrobić trzeba via sms zapłacić 5 zł, ale naprawdę warto. A jak ktoś nie chce płacić to mam na kompie fragment tego filmu z Laurą - dla zaintereswanych moge wrzucić
Strasznie podoba mi się też scena z Laurą w "Rodzinie zastępczej" (odcinek 276 - choćby na Ipli można go zobaczyć ). Świetne modelowanie głosu
A ja mam nadzieję, że nie ograniczy się jedynie do łzawych seriali i przeciętnych komedii romantycznych
Fakt, iz Laura odeszła z "M jak Miłość" świadczy o tym, że ma duzo większe ambicje niz tego typu serial. Zresztą powiedziała w jednym z wywiadów, że nie chce całe zycie grac w serialach, a Jej celem jest Teatr.
Ostatnio edytowany przez Thiago (2010-03-10 16:39:22)